Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Rensefiskkonferansen vert arrangert på Stord Hotell. I år vil me ha utstillingsområdet i ein eigen sal like lved sida av konferansesalen, Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat i utstillingssalen.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Stand

Standane vert laga med ei djupne på 2.0m og vert i lengder à 2 eller 4m. Utstillarane vert plasserte i den rekkefølge ein melder seg på.

 

 

Stand for "Rollup"-kassettar og bannerstativ

Her vart det lagt opp til utstillarar som berre brukar "rollup" kassettar og/eller bannerstativ. Desse vert plassert·i konferansesalen og utanfor utstillarsalen etter anvisning.

 

Prisar

  • Stor stand (4 x 2m):  - 8.800,-
  • Liten stand (2 x 2m):  - 5.000,-
  • Roll-ups:   - 1.600 pr stk
    Prisane er eks mva og påmeldingsavgift.

Bestilling

For spørsmål og evt bestilling av standareal - ta kontakt:

Vidar Onarheim
Aqkva AS
Telefon: 46 92 03 37

Aquality AS

Aquality er et ungt selskap som spesialiserer seg på innovative produkter for akvakulturindustrien. Vårt kjerneprodukt er systemer for automatisk foring av fisk. Vi tilbyr også tjenester som produktdesign, produksjon, montering og testing på bestilling for kunde.A

Link til Aquality her

OK Marine AS

OK Marine AS er en del av konsernet Egersund Group, som har sin opprinnelse tilbake i 1952

Egersund Net startet med produksjon av notposer tidlig på 1970 tallet og ble skilt ut som eget selskap i 1996. Siden har Egersund Net utviklet seg til å bli blant Europas ledende leverandører av notposer og servicetjenester til havbruksnæringen.

Kontinuerlig produktutvikling sammen med kunder og samarbeidspartnere vektlegges for å oppnå optimal kvalitet på våre produkter.

Alle våre avdelinger er sertifisert i henhold til NS 9415, ISO:9001:2008 og ISO:14001.g grossistnæringen.

Link til Egersund Net her

Proaqua AS

Bak ProAqua AS står BRM Norway AS og Værlandet Fiskeredskap AS, to bedrifter med lang og allsidig erfaring innan utvikling og produksjon av utstyr til fiskeri- og havbruksnæringa.

ProAqua AS leverer bl.a kundetilpassa reinsefiskskjul, gjennfangstgarn samt taredyrkingsanlegget “ Buland “.

Link til Proaqua her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego