Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstilllarar under konferansen

Utstillarar

Sjøsikkerhet i Havbruk 2018 vert arrangert på Scandic Maritim i Haugesund. Me vil nytta det store vrimlearealet i foajèen like utanfor konferansesalen for utstillarane. Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat like ved utstillingsarealet.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Det er begrensa med plass til utstillarar, og det vert tildelt plass etter kva tid ein melder seg på - så lenge det er ledig. Først ut får best plassering, og så fyller me opp utstillararealet etter kvart.

Prisar (eks mva):

Stand (3x2m) inkl bord, duk og 230V straum er kr 12.000,- inkl 1 deltakaravgift.

Stand (2x2m) inkl bord, duk og 230V straum er kr 10.000,- inkl 1 deltakaravgift.

Link til Aquastructures her

Risnes smedforretning ble startet av far og sønn Risnes helt tilbake i 1949 og er forløperen til dagens moderne skipsverft. Hovedproduktene den gangen var skipsbeslag, hovringer til sildelåten og takrenner.

Men, alt i 1951 ble den første loddebåten «Smart» bygget. Den ble bygget som en prøve, men ble svært populær og måtte etter hvert serieproduseres.

Båtproduksjonen tiltok og det ble solgt spesialbåter for elver og kanaIer til Glomma, Drammen og Skien. Pâ begynnelsen av 60 tallet ble det også produsert fire hurtiggående skip til forsvaret. Hovedproduksjonen frem til ca. 1980 var likevel underleveranser til andre skipsverft og offshore. I 1982 ble Risnes Sønner AS etablert, samtidig startet produksjonen av arbeids/oppdrettsbåter og havnebåter, som er dagens hovedprodukter.

Risnes Marine Craft er i dag en del av Marine-gruppen med Marine Construction as.

Link til Risnes Marine Craft

Vico er en totalleverandør av maritim elektronikk og teller i dag 19 ansatte. Vi leverer alt innen navigasjon, kommunikasjon, fiskeleting og CCTV. Våre ansatte er serviceinnstilte, har god kunnskap og er klare for å hjelpe deg.

Målet vårt er å være din foretrukne totalleverandør. Dette skal vi oppnå ved å:

  • Tilby produkter/tjenester som er kontinuerlig tilpasset kundenes behov.
  • Være leveringsdyktige.
  • Ha utmerket service. 
  • Være en økonomisk partner for våre kunder.

Link til Vico her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego