Meny

Utstillarar

Utstilllarar under konferansen

Utstillarar

Sjøsikkerhet i Havbruk 2019 vert arrangert på Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen. Me vil nytta det store vrimlearealet i foajèen like utanfor konferansesalen for utstillarane. Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat like ved utstillingsarealet.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Det er begrensa med plass til utstillarar, og det vert tildelt plass etter kva tid ein melder seg på - så lenge det er ledig. Først ut får best plassering, og så fyller me opp utstillararealet etter kvart.

Prisar (eks mva):

Stand (2 x 4m) inkl bord og 230V straum: kr 15.500,- inkl 1 deltakaravgift.

Stand (2 x 2m) inkl bord og 230V straum: kr 10.000,- inkl 1 deltakaravgift.

Rollups: kr 2.500,- pr stk

 

 

Norges ledende tjenesteleverandør til havbruksindustrien

Link til Aquastructures her

Link til Akvateknikk her

AkvaManager fra bluesystems er en unik programvare som er spesialutviklet for drift og administrasjon av servicebåter i oppdrettsindustrien. Systemet gir redere en fullintegrert og effektiv løsning for alle administrative oppgaver knyttet til driften av slike fartøy, uavhengig av størrelsen på flåten en opererer.

LInk til Bluesystems her

Frydenbø Industri er blant Norges fremste leverandører av produkter og tjenester til marin og landbasert industri, samt offshorenæringen

Link til Frydenbø Industri her

  • Leverandør av sikkerhetsrelaterte tjenester til rederi og fartøy. 
  • Spesialtilbud til medlemmer av Kystrederiene.
  • Egenutviklede sikkerhetssystemer, ISM og system for mindre lasteskip, i drift på stykkgods-, bulk-, fôr-, brønn- , tank- og fiske-fartøy. Kan leveres manuelt og digitalt gjennom e-sea solutions.
  • 24/7 andrelinje beredskapstjeneste for rederi og fartøy.
  • Bred kompetanse med bakgrunn fra nautisk og teknisk operativ drift og skipsdrift/management.
  • Vi forenkler hverdagen ved å holde orden på styringssystemet og oppdateringer, samt bistår og veileder i daglig bruk av systemet. Vi kan også bistå i dialog med klasse og flaggstat.

Link til Nautilus Sjø her

Vestteknikk er leverandør av teknisk verneutstyr til arbeidsfolk i ekstreme arbeidsmiljø. Vi bistår med opplæring og service.

Link til Vestteknikk AS her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego