Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Rensefiskkonferansen vert arrangert på Stord Hotell. I år vil me ha utstillingsområdet i ein eigen sal like ved sida av konferansesalen, Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat i utstillingssalen.

Konferansen startar kl 08:30 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Stand

Standane vert laga med ei djupne på 2.0m og vert i lengder à 2 eller 4m. Utstillarane vert plasserte i den rekkefølge ein melder seg på.

 

 

Stand for "Rollup"-kassettar og bannerstativ

Her vart det lagt opp til utstillarar som berre brukar "rollup" kassettar og/eller bannerstativ. Desse vert plassert·i konferansesalen og utanfor utstillarsalen etter anvisning.

 

Prisar

  • Stor stand (4 x 2m):  - 8.800,-
  • Liten stand (2 x 2m):  - 5.000,-
  • Roll-ups:   - 1.600 pr stk
    Prisane er eks mva og påmeldingsavgift.

Bestilling

For spørsmål og evt bestilling av standareal - ta kontakt:

Vidar Onarheim
Aqkva AS
Telefon: 46 92 03 37

 

 

Capt Sig Baits AS er leverandør av agn til fangst og gjenfangst av rensefisk.

 

 Link til nettside her

 

 

 

 

 

Link til CFEED her

SLab er eit laboratorium som er akkreditert for analyser innen mikrobiologi og kjemi, etter ISO-Standard 17025:2017.

Vi har hovedsakelig arbeidsoppgaver tilknyttet vann, akvakultur, næringsmiddel og industri – Men med hjelp og godt samarbeid med andre laboratorium i Norge kan vi tilby det meste av analyser.

Link til Slab her

OK Marine har levert kvalitetsutstyr til fiske- og havbruksnæringen siden 2008. Vi har hovedsete i Kristiansand, men har representanter i både Sør-, Midt- og Nord-Norge. Vi er også til stede i Skottland, Canada og på Island i samarbeid med vårt søsterselskap AKVA group.

Link til OK Marine her

Plany AS vart etablert i 1964 som seglmakarverkstad, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustrien. I dag kjem dei fleste av kundane våre frå marin og maritim sektor. Dei største marknadane er havbruk, skipsindustri og verftsindustri.
Vår styrke som leverandør til marine og maritime næringar er først og fremst nærleik til kundane og fagmiljøa, og førstehands kunnskap om næringane. Mange av medarbeidarane våre har bakgrunn frå verft, fiskeoppdrett og skipsfart, noko som har gitt oss unik kompetanse på design og produksjon av høg kvalitet til disse marknadene.

 

LInk til Plany her

 

 

 

Link til PT Aqua her

Vi utvikler intelligent havbruksteknologi som bidrar til økt matproduksjon på naturens premisser. Målet vårt er at Stingray-systemet skal gi oppdretter mulighet til klokere høsting fra havet. Vårt system for laseravlusing produseres i Norge.

Link til Stingray her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA