Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Det vil verta utstillingsarealer like utanfor konferansesalen.

Konferansen startar kl 08:30 (registrering) / 09:30 (start) og varer til kl 17.00. I foajeen / vrimlearealet like utanfor konferansesalen vert det laga til utstillingar, her vil og kaffi/kaffimat verta servert i kaffipausane.   Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Me har laga til følgande variantar som utstillar/stand:

Foajeen:

2x4m stand:                  -FULLT

2x2m stand:                  -FULLT

 1. Utstillarsalen:

  1. 2x4m stand:                  -FULLT
  2. 2x2m stand:                  -FULLT
 2. Rollup - plassert i samråd med arrangør i konferansesal, utstillarsal og evt foajè
  1. Rollup, pris pr stk:           -3.000,- pr rollup
  .

 

Plassering som utstillar vert gjort etter førstemann-til-møllla-prinsippet, dei som melder seg på først får velga plass. Det vert satt fram bord og straum (230V) er tilgjengeleg . Ellers må ein ta med seg det ein treng. Salen er alminneleg belyst, men ta gjerne med egne spotlights. Ta gjerne kontakt med oss hvis spørsmål.

 Liste over utstillarar under:


 

Påmeldte utstillarar:

LInk til Ahlsell Norge her

AKVA group er tilstede i alle markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Hellas, Iran, Island, Canada, Australia og Tyrkia. Vi jobber hardt for å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder og tilbyr komplette tekniske løsninger og service både innenfor merdbasert og landbasert oppdrett.

Link til AKVAgroup her

AQS AS er et av Norges største og mest slagkraftige serviceselskap. Vi utfører alle typer service- og dykkeroppdrag til havbruk og andre aktører.

Med 20 servicefartøy og 150 medarbeidere i arbeid langs norskekysten, har AQS stor kapasitet og kompetanse til å møte ulike behov.

LInk til AQS her

Production of post-smolt in Aquafarm closed cage system before deployment in conventional net-pens introduces several advantages associated with fish welfare and production expenses. Neptun provides optimal conditions for recently smoltified fish, where it can thrive and grow to the desired size in a shorter timespan at reduced cost. The system has been certified according to NS 9415:2009 and Nytek, allowing for one million fish up to one kilogram.

Production of post-smolt in closed cages introduces the opportunity to systematically grow fish in a safe and sustainable manner.  The system have an integrated filtration and UV treatment system to prevent infestation and disease outbreaks, minimising associated treatment expenses.

Link til Aquafarm Equipment her

Aquastructures AS ble etablert I 2002 av tre ny-utskrevne PhD studenter fra NTH i Trondheim. De hadde en ide om å bruke sin kompetanse innenfor marinteknologi ut i mot akvakultur. Kombinert med sine datakunnskaper, laget de softwaren AquaSim et banebrytende verktøy for analyse av fleksible konstruksjoner.

Link til Aquastructures her

Blueye Robotics er et team med ledende kompetanse på havteknologi og eksperter innen software og interaksjonsdesign. Ved slutten av 2018 lanserte vi undervannsdronen Blueye Pioneer på markedet og har allerede levert droner til et bredt sett av industrier med behov for å ta sine egne øyne under vann.Blueye vil tilgjengeliggjøre havet, la oss utforske det ukjente og vakre - og farene som truer - for å øke vår glede, forståelse og kunnskap om havet i fremtiden.

Link til Blueye her

Link til Blue Ocean Technology her

BOV utvikler og produserer løsninger til oppdrettsnæringen. I vår design avdeling ,utvikler og skreddersyr vi løsninger tilpasset behov og ønsker. Med bakgrunn fra industriell plate og sveis ,behersker vi de fleste materialtyper og løsninger.

Vi implementerer elektro/pneumatikk/hydraulikk osv, der løsningene krever dette. Montasje og testing utføres via vår montasjeavdeling.

BOV kan blant annet tilby:

Senterløsninger i kar for filtrering og fiskeavtapning,spesialdesign for siler og rister, adkomstløsninger som stiger, repos, gangbaner og trapper, ventilasjon og luftbehandling-avtrekk fra tekniske sentraler, trommelfiltre ol.

Link til BOV her

Brødrene Dahl er en trygg og solid samarbeidspartner for norsk havbruksnæring. Vi har egne regionsansvarlige for havbruk langs hele kysten, fra Agder til Finnmark.

Med et tett samarbeid med selgere lokalt ved våre over 50 salgskontorer sørger vi for å yte den beste service til oppdrettsnæringen i Norge.

LInk til Brødrene Dahl her

LInk til Ecomerden her

Ecotone er et teknologiselskap bygget på etablert forskning ved NTNU og Ecotone-ansatte sin målrettede teknologiutvikling.

Målet vårt er å gjøre et hav av skjult informasjon tilgjengelig for kunden og markedet gjennom hyperspektral avbilding under vann (UHI).

 

Link til Ecotone her

Endúr Sjøsterk AS er et heleid datterselskap av børsnoterte Endúr ASA som er et vestlandsbasert industrikonsern med klare ambisjoner om å vokse videre innenfor de tre markedsområdene akvakultur, maritim service og energi. Endúr Sjøsterk AS samarbeider med sine søsterselskaper om å utnytte konsernets omfattende erfaring fra komplekse maritime produksjoner, både fra offshore-installasjoner og på skipssiden. Denne kompetansen vurderes som viktig i selskapets arbeid med å videreutvikle fremtidsrettede fôrflåter og serviceflåter.

'LInk til Endúr Sjøsterk her

Hos oss i F-Tech kan du få svar på det meste som handler om fuktighet i luft.

Vi er ledende leverandør av avfuktere og befuktere, og kan tilby god kunnskap og et komplett utvalg til alle behov, fra den minste kjeller til fôrflåter, fiskeindustri, notloft og lager.

Link til F-tech her

FIIZK er et resultat av en konsernorganisering av selskapene Infront- X, Botngaard og SHM Enabling Technologies. Vi leverer ledende løsninger innen programvare, lukkede merder og tekniske tekstiler. Samtidig er vårt overordnede mål gjennom kontinuerlig teknologiutvikling å løse vekstutfordringer for oppdrettsindustrien.

Link til FiiZk her

Fjord Maritime har siden slutten av 2016 utelukkende fokusert på utvikling av FJORD HYBRID®. Vår komplementerende bakgrunn og over 40 års fartstid i havbruksnæringen har gitt oss innsikten som er påkrevd for å utvikle FJORD HYBRID® fra kundens ståsted. I overkant av 50 befaringer og effektmålinger på fôrflåter har dannet grunnlaget for rett utvikling og dimensjonering av løsningen. FJORD HYBRID® er en skreddersydd systemleveranse for å gi våre kunder maksimalt antall kW pr. liter diesel og så rask nedbetalingstid som mulig pr. prosjekt.

Vi har standardisert størrelsen på batteripakkene og serieproduserer FJORD HYBRID®. Hvert system gjennomgår komplett systemtest før levering til kunde. På denne måten sikrer vi kvalitet av hele leveransen samt effektiv integrasjon mot eksisterende og nye fôrflåter.

LInk til Fjord Maritime her

Vi er best på pumpeteknologi, oppdretterne er best på oppdrett. Framo er en verdensledende leverandør av pumper og pumpeteknologi til kjemikalietankere og offshoreinstallasjoner. Felles for bransjene er ekstreme krav til ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Disse kravene tar vi med oss inn i oppdrettsnæringen. Alle Framo­produkter og systemløsninger er utviklet i tett samarbeid med våre kunder. Der kunden har utfordringer, ønsker og behov, finner vi løsninger ved hjelp av de teknologiene og den kunnskapen vi er kjent for.

Link til FRAMO her

HavExpo er arrangør av den nye havbruks- og fiskerimessa i Bergen i mai 2020.

Link til HavExpo her

Hesbynett – bredbåndsspesialisten fra Stavanger

Siden 1995 har Hesbynett levert internettforbindelse til bedrifter og privatpersoner i hele landet. Vi leverer rimelige og lynraske bredbåndstjenester med knallgod service til bedrifter, oppdrettselskap, privatpersoner og borettslag.

Link til Hesbynett her

HighComp  leverer oppdrettskar, gangbroer og dødfiskhånderings-løsninger i kompositt.

HighComp har også produsert flere lukkede anlegg i GRP(kompositt) og påtar seg ansvar for tegning, styreberegning og produksjon av skreddersøm-løsninger.

Vi har produksjon på Vest- og Sørlandet, samt Litauen.

LInk til HighComp her

Hyperthermics AS has developed a pioneering fermentation technology that uses living organisms to transform biomass into renewable energy, in a fast and environmentally friendly way. The ancient organisms have been extracted from places deep within the earth or hydrothermal vents on the seafloor; heated by volcanic activity.

The technology can be used to transform a variety of products, such as organic waste, manure, algae, and make renewable energy more accessible. In addition, it helps reduce climate gas emissions by removing methane from the cycle. 

Link til Hyperthermics her

Imenco Havbruk leverer tjenester og produkter til akvakultur.

Vi er opptatt av å levere bransjeledende tjenester og produkter som er av høy kvalitet men som likevel er konkurransedyktige i markedet.

Som en del av en gruppe med selskap har vi med oss lang erfaring og sammensatt kompetanse fra mange ulike bransjer og fra et stort antall prosjekt og produkt. Disse erfaringene tar vi med oss når vi nå utvilker nye produkter til havbruksnæringen.

Link til Imenco Havbruk her

Vi tilbyr markedets beste løsning for sanntids strømmåling. En InnovaSea dopplermåler er festet til bøyen og gir mulighet til å måle strøm i tre eller flere dyp. Våre realtime løsninger for miljømåliner i merd har vært best i klassen de siste ti årene.

Link til Innovasea her

KROHNE har laget løsninger for måleteknikk siden 1921 og er din globale

partner innen prosessautomasjon. En komplett produktportefølje kombinert

med lang erfaring setter oss i stand til å gi deg en riktig løsning for ditt anlegg.

Med lokalt lager og instrumentverksted har vi nødvendig kapasitet til å yte

servicen du trenger. Vi bistår med idriftsettelse, feilsøking, ombygging , verifisering

og ettersyn. Vi leverer til alle bransjer, og havbruk er et vesentlig marked for oss.

 

Link til Krohne her

Liftup er den største leverandøren av dødfisksystemer til lakseoppdrett på verdensbasis.

Link til Liftup her

Link til Marine Construction her

Maritechs styrke er en unik blanding av ekspertise innen både sjømat og teknologi. Selskapet utvikler innovative programvareløsninger som er spesialdesignet for sjømatindustrien, og er en ledende leverandør av programvare til sjømatindustrien. Vi gjør det mulig å kontrollere og spore sjømat fra fangst til marked.

Link til Maritech her

​Vi er litt spesielle innen visualisering. Da vi har teknisk forståelse og bakgrunn. Tenk på tiden det sparer deg. Vi er gode på idé og marked. Også.

 

Link til Nagelld her

Du sitter kanskje med flere forskjellige systemer som enten er for generelle, eller uforståelig å bruke. Naviaq gir deg ett system med oversikt over alle arbeidsoperasjoner og mange arbeidstimer spart.

Link til Naviaq her

Nessco er Norges største totalleverandør av kompressorer, blåsemaskiner og vakuumpumper med tilhørende servicetjenester.
Som totalleverandør kan vi betjene ditt komplette anlegg for trykkluft, blåseluft eller vakuum tilpasset dine behov og ønsker, samt foreta nødvendig service.

Nessco representerer noen av verdens mest anerkjente og ledende produsenter av kompressorer, blåsemaskiner og vakuumpumper, og stiller høye krav til produktkvalitet og kostnadsbesparende løsninger for brukeren.
Vi vet hvor viktig det er å ha et driftssikkert trykkluft- eller vakuumanlegg, og har derfor bygd opp en av bransjens beste serviceavdelinger. Vi tilbyr serviceavtaler for forebyggende vedlikehold og service.

Trenger du en kompressor, blåsemaskin, vakuumpumpe eller service på ditt trykkluftanlegg, kan vi hjelpe deg!

Nofitech designer og leverer løsninger for produksjon av smolt, postsmolt, matfisk og stamfisk.

LInk til Nofitech her

Norwegian Weather Protection AS (NWP) utvikler, designer og produserer kvalitetsprodukter i tekniske tekstiler og membrander. Vi setter kunden i sentrum, og vi leverer til havbruk, industri, bygg og anlegg. Vi har over 30 års erfaring, og vi har høy kompetanse innen skreddersøm og masseproduksjon.

Link til NWP her

Ocein (Ocean Innovations) er et innovasjon- og utviklingsselskap som jobber med verdensledende teknologi og smarte løsninger for oppdrettsservice.

I vår produktportefølje har vi
- StealthCleaner – en patentert notvasker og inspeksjonsverktøy for oppdrettsnøter,

- Safety Link - utstyr for sikker og effektivt dekksarbeid på servicebåter, og

- DiveOps, digital monitorering for dykkere til servicebåter i havbrukdsnæringen.

Link til Ocein her

Vi er eksperter på prefabrikkerte elementer, og dette innebærer at vi flytter produksjonen fra din byggeplass til våre fabrikklokaler. Denne industrialiseringen av byggeprosessen har mange fordeler når det gjelder blant annet kostnader, kvalitet og sikkerhet, samtidig som vi setter høye krav til prosjektgjennomføring og kundebehandling.

Link til Overhalla Betongbygg her

2010 ble hele selskapet, med produksjon og administrasjon, flyttet til Olsvollstranda Industriområde. Både produksjons- og lagerkapasitet kunne økes i våre nye og moderne lokaler.

Kapasiteten økte igjen i 2016 dag produksjonslokalene ble doblet i størrelse. I 2017 ble to nabotomter oppkjøpt, hvor den ene også inkluderte et bygg med kontor, produksjonslokaler og kantine.

Vi har i dag høyeffektive varmeovner for rotasjonsstøpning av krevende industrielle produkter, samt cnc maskiner for plastmaskinering og bearbeiding. Vi støper, bearbeider og sveiser alle typer plast i våre produksjonslokaler som i dag er på 2000 m2. 

Siden starten har vår erfaring og kunnskap gitt våre kunder trygghet og kvalitet på grunn av vår tradisjon for å satse på kompetanse og utvikling. Det har stor grad skjedd i samarbeid med kunder og partnere. I tillegg til å levere standard produkter, tar vi også på oss å spesialdesigne og produsere produkter som oppfyller de spesifikasjoner og krav den enkelte kunder forventer for å kunne yte maksimalt. 

LInk til Plastinvent her

ProAqua AS er leverandør til havbruksnæringen og satser for å alltid kunne være gode på innovasjon, utvikling, kunnskap, kapasitet og pris

LInk til ProAqua her

ScaleAQ er et resultat av 40 års erfaring og består av Steinsvik, Aqualine og Aqua Optima. 

Med vår erfaring og unike portefølje av produkter og tjenester, tar vi sikte på å være verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk.

Link til ScaleAQ her

Schneider Electric er en ledende global leverandør av komplette og digitale løsninger for å automatisere og effektivisere både prosesser og energidistribusjon i bygg, industri, datasentre og infrastruktur. Vannrensing, akvakultur, maritim industri, matvareproduksjon og metall-/gruveindustrien er fokusområder i Norge.

Verdikjeden i akvakultur kan dra nytte av Schneider Electrics løsninger for å oppnå bedre fiskehelse, økt produktivitet, bedre kontroll over vedlikeholdskostnader og bedre involvering av de ansatte, med økt konkurranseevne og bærekraft som sluttresultat. Vi samarbeider med et bredt spekter av partnere som til sammen gir god geografisk dekning. Schneider Electric er medlem i NCE Aquacluster.

Link til Schneider Electric her

Selstad er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Med over 60 år i drift, kan vi levere kvalitetsprodukter som er basert på lang erfaring og god kunnskap innen samtlige av våre fagområder. Disse områdene inkluderer oppdrettsutstyr, fiskeredskaper, tauproduksjon, sikkerhetsutstyr og utstyr til industri og offshore, og vår spisskompetanse ligger spesielt innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper.

LInk til Selstad her

Serge Ferrari, a world leader in flexible composite material technology, provides expertise and products to help you to design ever-innovative projects. Our lightweight, durable and recyclable solutions meet the functional and aesthetic requirements of sectors as diverse as building, industry, furniture and yachting.

LInk til Serge Ferrari her

Signify er det nye bedriftsnavnet til Philips Lighting. Vi er verdensledende innen belysning og leverer energieffektive belysningsprodukter, -systemer og -tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Vi gjør lyskilder til datapunkter for å koble flere enheter, steder og personer gjennom lys, noe som bidrar til en sikrere, mer produktiv og smartere verden.

Link til Signify her

Sulzer er en av verdens største leverandører av pumper og omrørere.

Våre produkter kjennetegnes av høykvalitet og innovasjon. Pumper leveres i flere materialkvaliteter, inkludert sjøvannsbestandig Duplex stål.

Link til Sulzer her

 Sjømatnæringen er viktig for Norge, og Sweco har i mange år bidratt med vår kompetanse på feltet. Våre eksperter har bred og tverrfaglig kompetanse, og sørger for at næringen kan planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde anleggene sine på en bærekraftig måte. Dette betyr at vi alltid tar hensyn til økonomi, miljø, fisk og mennesker i prosjektene vi jobber med.

Sweco Norge har snart 1700 ansatte fordelt på 26 kontorer i hele landet. For oss er lokalkunnskap viktig og vårt mål er å være tett på kunden og det lokale markedet de operer i.Vår flerfaglige ekspertise gjør at vi kan bidra i prosjekter fra idefasen til sluttproduktet er klart. Vi bistår i reguleringsarbeid, i skissestadiet og prosjekteringsfasen - og helt frem til bygget skal driftes og vedlikeholdes.

Link til Sweco her

TESS har mer enn 60 servicesenter langs hele kysten til din disposisjon som kjenner behovene og kravene til havbruksnæringen. Nærhet til kunden, kvalitet, kompetanse, kapasitet og service er noen av våre nøkkelord. Produkter, tjenester, service og oppfølging fra oss gir deg og din bedrift økt oppetid.

Link til Tess Vest her

VARD har etablert en sterk posisjon som leverandør av fartøy av høy kvalitet i flere ulike markeder. Gjennom å integrere vårt verft på Aukra med utstyrsleverandøren Vard Aqua (tidligere Storvik Aqua), styrker vi nå vårt tilbud og vår satsing innen havbruk. Vi utvikler fartøy og oppdrettsteknologi som støtter næringens ambisjon om bærekraftig og sunn forretningsmessig drift, enten det er ved kysten eller på havet, i sjø eller på land.

Vi jobber tett sammen med våre kunder og partnere og bidrar konkret gjennom å:

 • Levere velprøvde, fleksible løsninger som er enkle i bruk og utformet for best mulig sikkerhet, komfort og bærekraftig fiskehelse
 • Anvende digitale data og tilby løsninger for optimal drift av oppdrettsanlegg
 • Være en aktør du kan stole på og som er enkel å forholde seg til før, under og etter leveransen
 • Vår ambisjon er å være en katalysator for sunn og effektiv vekst innen havbruk.

Link til Vard Aqua Sunndal her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego