Meny

Utstillarar

Utstillarar

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) / 09:30 (start) og varer til kl 17.00. I foajeen / vrimlearealet like utanfor konferansesalen vert det laga til utstillingar, her vil og kaffi/kaffimat verta servert i kaffipausane.   Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Me har laga til følgande variantar som utstillar/stand:

Foajeen:

2x4m stand:                  -fullt

 1. 2x2m stand:                  -fullt
 2. Utstillarsalen:
 3. 2x4m stand:                  -fullt
 4. 2x2m stand:                  -fullt

Plassering som utstillar vert gjort etter førstemann-til-møllla-prinsippet, dei som melder seg på først får plass nærast konferansesalen. Det vert satt fram bord til dei som ønskjer det,  og straumkontakt. Ellers må ein ta med seg det ein treng. Salen er alminneleg belyst, men ta gjerne med egne spotlights.

Meld di interesse som utstillar her

Meld på ekstra personell (utanom den som er inkl i standprisen) her

Påmeldte utstillarar:

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. 

Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde. I 2020 omsatte konsernet for drøye 33 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5.700 ansatte.

Link til Ahlsell

Aker Biomarine er et bioteknologi- og krillfangstselskap, som jobber med å forbedre helsen til både fisk, dyr, mennesker og planeten.

Selskapet er notert på Oslo Børs og utvikler krillbaserte ingredienser til bruk i legemidler, kosttilskudd, akvakultur og dyrefôr.  QRILL Aqua er navnet på vårt høykvalitets krillmel som spises av fisk og reker rundt om i hele verden.  QRILL Aqua stimulerer til økt vekst og appetitt, og bedrer fiskehelse- og kvalitetsparametre.  Aker Biomarines transparente verdikjede strekker seg fra bærekraftig innhøsting av krill i Antarktiske farvann, via selskapets knutepunkt for logistikk i Montevideo, og videre til kunder over hele verden.  Selskapets sterke fokus på bærekraft inspirerte lanseringen av sirkulærselskapet AION som skal hjelpe selskaper med å resirkulere og gjenbruke avfall.

Avantor leverer utstyr til laboratoriet og anlegget for øvrig, blant annet innen vannkvalitet, fiskehelse, verneutstyr, mikro- og molekylærbiologi, samt kjemikalier og forbruksvarer.

Vi leverer fra de største produsentene innen vår bransje, og jobber tett med fiskeri- og havbruksnæringen. I tillegg til å stille med produkter og tjenester holder vi opplæring, kurs og seminarer.

Aquaservice ble etablert i 1985 og er lokalisert på Straumgjerde i Møre og Romsdal.

Aquaservice AS produserer, leverer, monterer og tar service på forskjellige typer utstyr inkludert vannbehandlingsutstyr til havbruksmarkedet.

Vi designer og produserer anerkjente produkter som Aquafilter, Aquatrans, UV-produkter, rørentrepriser, vannbehandlingsanlegg/UV-Stasjoner, energianlegg og komponenter til RAS anlegg.

Mer om Aquaservice

Aquastructures - et akkreditert firma

Aquastructures ble etablert i 2002 og fikk raskt anerkjennelse i bransjen med høy kompetanse og egenutviklet software AquaSim.

Denne ble fort en bransjestandard.  I dag består firmaet av over 25 ingeniører og inspektører, som jobber målrettet og aktivt i hele verden mot visjonen: Safety throught technology.

Gjennom Norsk standard NS 9415 og NS 9416 påses det at alle nødvendige krav til sikkerhet er tilfredstilt.  Aquastructures AS innehar i dag en betydelig kompetanse innfor NYTEK-foreskriften, marin teknologi, akvakultur og sertifisering.

Som et innovativt og ledende ingeniørhus jobber vi med: Fornybar energi, dypvannsteknologi, offshore havbruk, tauede systemer og marine operasjoner.  Innovasjonsprosjekter, fullskala prototyper og "upløyd terreng" er vår hverdag.

 Link til Aquastructures her

Bio Marine utvikler og markedsfører produkter og systemer som sørger for godt miljø og sikkerhet for oppdrettsfisk, med særlig vekt på oksygentilgang, vannsirkulasjon, miljøovervåking og belysning.

 Selskapet så dagens lys som svar på et behov: Vi så muligheten til å produsere mer kompakte, effektive slamrensingsanlegg med betydelig lavere strømforbruk enn det som var gjengs i havbruksmarkedet.

Tiår med erfaring fra oljenæringen, kombinert med oppdrettserfaring ga liv til en ny generasjon slambehandlingsanlegg – basert på å gjøre ting på en annen måte.


Vi har levert en lang rekke anlegg langs store deler av kysten, med mange flere under montering og prosjektering – i inn- og utland. Kundene er i første rekke settefisk og postsmoltanlegg – samt lukkede matfiskanlegg på land og i sjø.

Produktene markedsføres under de registerte varemerkene Plug&Farm® og Bluehouse Systems® og er spesielt utviklet for havbruksnæringen.  

 

 

Link til Blue Ocean Technology

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, INDUSTRI, MARINE, VANNKRAFT (Hywer) og SAMFERDSEL.

Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp.  Vi har 55 servicesentre og mer 1100 medarbeidere fordelt over hele landet.

LInk til Brødrene Dahl

Eurofins Scientific er en verdensledende laboratorievirksomhet innen de fleste disipliner innen analyser.

De Norske Eurofins-selskapene er ledende leverandører av analyser og fagkunnskap innen miljø, mat, fôr og landbruk, med stor fokus på havbruk og marin sektor.  I tillegg tilbyr vi kursvirksomhet og rådgiving innen flere fagområder.  Vi har lokale avdelinger jevnt fordelt i hele landet.

ERA Norge er del av et globalt ledende nettverk av konsulenter innen kostnadsoptimalisering. Vi tilbyr strategisk rådgivning og praktiske, velprøvde metoder for optimalisering av kostnader og prosesser som forbedrer leverandørrelasjoner og skaper verdi for virksomheten din. ERA har siden etableringen i 1992 gjennomført tusenvis av vellykkede prosjekter.

Globalt opererer vi i over 40 land med et nettverk av mer enn 700 spesialiserte konsulenter, og vi leverer ekspertise innen et bredt spekter av store kostnadsgrupper, både indirekte og direkte.

Våre folk har opparbeidet seg erfaring og ekspertise gjennom mange år på seniornivå innen sine kompetanseområder. Vi deler denne erfaringen ved å gi råd til bedrifter om hvordan de kan optimalisere sine leverandørrelasjoner. Dermed kan organisasjonene bedre sin effektivitet gjennom ERA sine skreddersydde løsninger.

Det ville være verken praktisk eller effektivt for organisasjoner å ansette spesialister på alle områder. Det ville heller ikke være økonomisk realistisk. Men benyttet til rett tid og på rett måte, kan ekstern ekspertbistand sammen med dine ansatte ofte være av stor verdi.

Våre tjenester tilbys på no cure – no pay.

Besøk oss gjerne her

Linkedin

Fluctus har menneskene man vil samarbeide med om utstyr og service til oppdrettsnæringen.

De ansatte har høy kompetanse og lang erfaring innenfor sine fagfelt, og har gjennom tiår stått for utvikling, produksjon, installasjon og service av produkter til havbruksnæringen.

Fluctus er tett på markedet og har fokus på service og samarbeid.

Mer om Fluctus

Framo AS er en pumpeprodusent med base på Vestlandet. Hovedkontor er på Florvåg på Askøy, og bedriften har tre fabrikker og et stort serviceverksted i Hordaland.  

Selskapet ble etablert i 1938 og er nå en verdensdekkende organisasjon med utekontor i hele åtte ulike land på tre forskjellige kontinenter.

I dag har selskapet rundt 1250 ansatte og er en ledende produsent av pumpesystemer for kjemikalietankermarkedetoffshoreindustrien og pumper til akvakultur. I tillegg produserer vi sugeankere for vindmøller til havs og ser på nye muligheter innen digitalisering og fiskeoppdrett.

Framo AS er en del av Alfa Laval-konsernet og Bergen er hovedkontor for marine pumpesystemer. Alle Framoprodukter blir solgt og vedlikeholdt av Framo AS.

 

 

Link til Framo AS

Froster AS er et Norskeid handelshus for industrielle pumper og prosessutstyr, samt utstyr til VVS og VA installasjoner.

Vi tilby kompetanse og kvalitetsprodukter med lave levetidskostnader til privat og offentlig sektor.  Vi har en bred portefølje av produsenter å velge fra og setter vår ære i å levere den løsningen som gir våre kunder en driftssikker og hensiktsmessig løsning på sine utfordringer. 

Vårt kompetansenivå er høyt og leverandørene, som i hovedsak er Europeiske, underbygger vår tilnærming og profil.

Link til Froster

Guard er en ledende leverandør av industriell automasjon og systemintegrasjon i Norge og Sverige.

Siden 1984 har Guard jobbet med komplette, integrerte løsninger hvor prosesskomponenter og

styringssystemer fungerer som en helhet innen vann og miljø, samferdsel, smarte bygg og prosessindustri.

 

Link til Guard her

HansaMatrix er en av de ledende produsentene av elektroniske og elektromekaniske systemer og komponenter i Nord-Europa for havbruk, transport, telekommunikasjon, energistyringssystemer, IoT, medisin og forsvarsteknologi.

Med mer enn 20 års erfaring innen utvikling og produksjon er HansaMatrix en pålitelig partner som gir hver kunde en tilpasset produksjonsprosess for effektivt å produsere produkter i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder.

 HansaMatrix er lokalt tilstede i Norge for å sikre en smidig og effektiv gjennomføring av ditt prosjekt. Kom og besøk meg på stand 42 i foajeen for en prat om akkurat ditt prosjekt.

HavExpo er arrangør av den nye havbruks- og fiskerimessa i Bergen i mai 2024.

Link til HavExpo her

Imenco Aquacultur leverer smarte løsninger og produkter til land-, sjø-, havbasert oppdrett, samt til brønnbåter.

Vi er verdens ledende leverandør av kamera og sensor teknologi, foring, oksygen, engineering, software, support og service til havbruksindustrien.

 

 

 

Link til Innovasjø Akvakultur AS

Profesjonelle ROV-systemer for havbruk og maritime næringer.

JM Robotics AS har løsninger som raskt og enkelt gir deg "øyne" under vann i HD-kvalitet, enten du vil inspisere en merd, overvåke fiskehelse eller bistå under ulike behandlingsoperasjoner.  

Ta kontakt med JM Robotics

EG Landax er et sky-basert styringssystem for administrasjon, ledelse og kontroll.

I tett samarbeid med næringslivet har vi utviklet et fleksibelt system med mange bruksområder som tilfredstiller små og store bedrifters krav til styring i virksomheten.  Vi dekker områder som blant annet kvalitet, HMS IK, HR, prosjekt, beredskap, FDV, mattrygghet, og avviks- og risikohåndtering.  Med EG LAndax får du alle verktøyene du trenger for å utøve kvalitetsledelse samlet i èn programvare - systemet er tilgjengelig både i nettleser og APP (iOS & Android).

Vi står til tjeneste med rådgivning og coaching i forbindelse med kvalitetsstyring, sertifiseringsprosesser og internkontroll.

Link til EG Landax

Book et møte

Nagelld AS ble startet av Helge Bjordal i 2011. Han har jobbet med digital design siden 1987 og digitale animasjoner siden 1992.

Selskapet har vokst fra et lite kontor i Alver til å også ha kontorer i Bergen, Os og Porsgrunn. Hovedkontoret er i dag lokalisert på Kronstad i Bergen og fortsetter å vokse i antall ansatte og oppdrag. Vi har spesialisert oss på å levere visuelt innhold innen energi, havbruk og maritime industrier da dette er industrier vi har god kjennskap til og jobbet med lenge. Vi jobber også en del med bygg og anlegg, samt tekniske produktpresentasjoner og innovasjonspresentasjoner. 

Link til NagellD

Nemko Norlab tilbyr et bredt spekter av analyser og rådgivning til havbruksnæringen og produsenter av sjømat.

Vi er utpekt av Mattilsynet for analyse av fiskepatogene virus og er akkreditert innen P27 Veterinærmedisin. I tillegg tilbyr vi kjemiske analyser, miljøundersøkelser og mikrobiologiske analyser for havbruk- og oppdrettsnæringen.

Nemko Norlab AS er Norges største norskeide laboratorieselskap og vi har 12 laboratorier i Norge fra Porsgrunn i sør til Glomfjord i nord.

Kom gjerne innom vår stand, like ved kaffeservering i foajèen.

Mer informasjon om våre tjenester og analysetilbud

 

 

 

Link til Nessco

Nippon Gases er en av Norges største leverandører på oksygen til havbruksnæringen.

Vi tilbyr også oksygeneringsteknologi til landbasert og lukket anlegg, tørris til superkjøling av fisk, installasjon og vedlikehold av gassrelatert utstyr. Med over 100 års erfaring har vi har en stolt norsk industrigasshistorie fra Hydro, via Yara, Praxair og nå Nippon Gases. 

LInk til Nippon Gases

Innovasjon i inspeksjon.

Smart, nøyaktig og kostnadseffektiv undervannsinspeksjon.  På en ny, grundig, godt dokumentert og kostnadseffektiv måte.

Du leier utstyret - vi kjører inspeksjonene fra vårt kontrollsenter - alt blir logget i vårt inspeksjonssystem - vi er ansvarlige for oppetid på utstyret - du blir varslet direkte fra systemet ved eventuelle alvorlige avvik, og mottar detaljert servicerapport.

Global GAP sertifisert undervannsinspeksjon

Norconsult er Norges største rådgivingsselskap og er involvert i akvakulturprosjekter over hele landet.

Vi har et tverrfagli overblikk og kan gi rådgiving i grensesnittet mellom biologi og teknologi.  De tjenester Norconsult kan tilby er blant annet konseptutvikling, mulighetsstudier inkl. sirkulærøkonomi, myndighetskontakt, risikovurdering, kvalitetsikring, NS 9415, NS 9416 og prosessoptimalisering.

Link til Norconsult AS

NorSea tilbyr logistikk og lagrings-tjenester langs kysten, på våre sentrale havneanlegg i Stavanger, Stord, Kristiansund, Harstad og Hammerfest.

Typiske tjenester vi leverer: fasilitere sammenstillingsprosjekter av merder, generelle havnetjenester til fartøyer/rederier, representere kunder gjennom våre "varehotell", fleksible løsninger for utleie av kontorer/lager (inne/ute) til selvstendig etablering i våre industriparker.

Våre havneanlegg inkluderer god kapasitet, tilgang på ulike personell-kategorier og stor maskinpark (kraner, trucker, traller, oa).  Dette sammen med umiddelbar nærhet til andre potensielle leverandører så vil våre havneanlegg representere sikre og effektive operasjoner.  Vil du vite mer om NorSea, vår posisjon, øvrige tjenester og ambisjoner så ta gjerne en titt på våre hjemmesider.

Vi står i "utstillerhallen" - velkommen til en prat!

Link til NorSea

MossHydro is an established Automated Self-Cleaning Filter manufacturer, with unique understanding and expertise on challenges within filter technology.

MossHydro was established in 2012 to develop a suitable filter for seawater used in BWTS application.  MossHydro supply filters, and water treatment solutions as an OEM, and through partnership with leading manufacturers.  As a leading filtration technology company, MossHydro is commited to continuous development of filtration and separation technology.  MossHydro seeks to ensure that we operate in an environmentally sound manner, as well as ethically, responsible, and profitablity in everything we do.

MossHydro is commited to support the UN Sustainable Development Goals (SDGs).

Standard solutions may have a lower CAPEX impact.  MossHydro provide standard and bespoke solutions and provide support to integrate sustainable solutions with low CAPEX and reduced OPEX.

Link til MossHydro

Oceanbox.io tilbyr finskala simuleringer av strømsirkulasjon langs hele norskekysten.

Dette inkluderer strømvarsler, strømstatistikk og spredningsberegninger.  Alt er tilgjengelig gjennom et bruksvennlig online kartverktøy.

Oceanbox.io er det ideelle verktøyet for marin operasjonsplanlegging, risikovurderinger og konsekvensanalyser.

Link til Oceanbox

Oxzo er en partnerbedrift til oppdrettsnæringen, og har har driftet oksygenanlegg siden 2008.

I dag drifter Oxzo mer enn 200 oksygengeneratorer som sørger for produksjon av oksygen til laks på sjø og land - i Norge, Chile, Canada og New Zealand.

Oxzy Technologies Norway er en del av FiordoAustral-konsernet, har kontor på Sunndalsøra i Møre og Romsdal og ledes av Svein Arve Tronsgård.

Link til Oxzo

Plany AS ble etablert i 1964 som seglmakerverksted, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustri. 

De fleste av kundene kommer fra marin og maritim sektor.  De største kundene er havbruk, skips-og verftsindustri.

Link til Plany

Mikrobiell forsterkning for bedre fiskehelse.

Link til Previwo her

ScaleAQ er et internasjonalt selskap innen havbruk.

Vi leverer innovasjon, teknologi og utstyr til kunder globalt.

Link til ScaleAQ

ScanBio spiller en nøkkelrolle i forvaltningen av marine ressurser i Norge - og reduserer miljøavtrykket.

ScanBio Marine Group har en lang historie til tidlig 1900 tallet og har hovedkontor i Trondheim, med produksjonsanlegg i Bjugn og Lysøysund.  Vi befrakter råvarer langs Norskekysten med båter og bil.  Restprodukter vi henter inn omdanner vi til næringsrikt proteinkonsentrat og oljer.  Vi har ledende kompetanse på ensilering og er uhellet ute er vi godt skodd for nødvendig beredskap.

Se gjerne vår film

Nettside

Schneider Electric bidrar til å bygge en fremtidsrettet havbruksnæring med økt industriell automasjon og digitalisering.

Vi leverer teknologi for bærekraftige anlegg med energioptimalisering og driftssikkerhet i fokus.  Schneider Electrics løsninger er skalerbare og basert på fremtidsrettet digitalteknologi som kan bidra til alle ledd av næringen.

 

 

Les mer se.com/no/akvakultur

Det er enorme mengder rensefisk i arbeid i oppdrettsnæringen, og rensefiskens velferd får et stadig økende fokus.

Rensefisk representerer store verdier i innkjøp, og god fiskevelferd er avgjørende for overlevelse, trivsel og ikke minst effektivitet ved utførelse av rensefiskens oppgave.

Ideen om SeaNest ble til da vi så at habitat for rensefisk kunne lages med bedre og mer effektive løsninger.

​Vi så at vi kunne utvikle en løsning som imiterer rognkjeksens naturlige habitat, og som i tillegg er enkel å håndtere, krever betydelig mindre rengjøring og ivaretar miljøet ved at produktet er kompakt og laget for å vare.

Mer om SeaNest

 

 

LInk til Serge Ferrari her

SLab er eit kvalitetslaboratorium som er akkreditert etter ISO 17025. 

Vi har over 18 års erfaring med å levere laboratorietjenester til akvakultur - DIN ENKLESTE VEG TIL PRØVESVAR.

 

Solar Norge er din sourcing- og servicepartner innenfor installasjon, industri, ventilasjon, og klima- og energiløsninger. Vi er 2.900 dyktige medarbeidere fordelt på 6 land.

Vårt brede og allsidige produktspekter er tilpasset havbruksnæringen. Det betyr færre kontaktpunkter, bedre oversikt og høy servicegrad for våre kunder. Vi har fokus på energieffektivitet og løsninger som støtter opp under en mer bærekraftig næring.

 Våre konsulenter og eksperter bistår gjerne, enten det gjelder tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer, valg av nye komponenter eller utskifting/oppgradering av eksisterende. 

Les mer

STIM hører til på kysten. Med hovedkontor på Leknes i Lofoten og kundenære lokasjoner i Tromsø, Harstad, Trondheim, Florø og Bergen tilbyr vi våre produkter og tjenester til oppdrettere fra nord til sør.

Vår fremragende forskningsavdeling er samlokalisert med Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) på Ås, og vi har i tillegg en distriktsavdeling i Oslo.

STIM er for øvrig etablert i Chile, Skottland, Island og Canada.

 

Link til Stim

Gjenbruk av overskuddsfôr

Reduser næringssalter i fjordene

Hindre smittespredning via villfisk

Link til hjemmeside

Tormatic AS ble etablert i 1968, og er med sin lange erfaring en ledende leverandør av instrumentering til det norske markedet!

Våre produkter er fordelt på fire hovedgrupper:

 • Automatisering
 • Prosess
 • Testing - Måling - Kalibrering
 • Elektro - Elektronikk

Vi bestreber oss på å ha et bredt og tidsriktig produktspekter, for å kunne tilby deg som kunde helhetlige løsninger basert på dagens teknologi! Dette kompletteres av en kvalifisert stab hvor flertallet er ingeniører/teknikere. Tormatic ble ISO-godkjent så tidlig som i 1993, og kvaliteten i arbeidsprosesser og leveranserutiner dokumenteres gjennom vårt ISO 9001:2015 sertifikat!

Link til Tormatic her

VEGA er en ledende produsent og leverandør av prosessinstrumentering innenfor trykk- og nivå- instrumentering. Selskapet er representert i mer enn 80 land med sitt verdensomspennende nettverk.
Lokalene til VEGA Norge AS ligger i Nedre Ørengate 11 i Drammen.


Markedet for selskapets produkter er alle typer landbasert industri, akvakultur, shipping og olje og gassvirksomhet i Norge.

VEGA Norge AS opererer over hele landet med salg, teknisk support, samt service og idriftsettelse av produktene. Selskapet har fokus på høy teknisk kunnskap for å utarbeide gode tekniske løsninger, samt gi kundene best mulig service. Flere av de ansatte har mer 20 års erfaring innenfor prosessinstrumentering og leveranser til akvakultur sektoren.

 

VEGA-sensorer er spesielt egnet for de krevende måleoppgavene i akvakultur – fra fôrsiloer og oppdrettskar til transportfartøy og ensilasjetanker, avlusere og RAS anlegg.

Lær mer om oss her

Fish welfare and efficient operations.

 

Our sensors are your eyes below the water, whether or not you are able to go to site. We give you the data you need to manage the site efficiently with our aquaculture monitoring system.

Real-time marine conditions for your fish with the test winning Oxygen sensor with  temperature.
developed, produced and tested in the rough, coastal waters of Norway

LInk til Aanderaa

Østerbø leverer litande løysingar innen;

 • Reservekraft, sikker strømforsyning
 • Sveising i plast og metall
 • Marinekran, Amco Veba
 • Elektrotjenester
 • Hybridløsninger
 • Akvakt - Styresystem

Link til Østerbø Maskin

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA