Påmelding
Meny

Praktisk info

Tid/Stad 

Torsdag 18.01.2024 kl. 09:30 på Quality Hotel Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, 5254 Bergen

Registrering frå kl. 08:30.

 

Prisar

Konferanseavgift er kr 3.950,- for kaffi, lunsj, konferansedeltaking og festmiddag med vinpakke. Prisen er ekskl mva. Me har studentrabatt, ta kontakt med oss for påmelding av student.

For dei som ikkje har anledning til å delta på festmiddagen vert prisen redusert med kr 750,- inkl mva.

 

Festmiddag - meny 

Aperitif

Forrett: Blåskjell og sellerirot suppe med julienne og reker

Hovudrett: Culote av "kvige" ovnsbakte røtter, potetkake og rødvinsaus

Dessert: Pasjon, marengs og nøtter

 

 

Overnatting

For å gjera det enkelt for konferansedeltakarar og utstillarar, kan overnatting på Quality Hotel Edvard Grieg bestillast saman med påmelding på konferansen. Du vil finna avkrysningsboks for valg av overnatting når du melder deg på. Alternativene er enkelt- eller dobbeltrom, for 1 eller 2 netter.  Enten frå torsdag til fredag (1 natt) eller frå onsdag til fredag (2 netter). Legg inn kommentar/melding i påmeldingsskjemaet dersom du har andre ønskje.

Pris for hotellrom er 1.650,- for enkeltrom og 1.950,- for dobbeltrom.Prisar er inkl 12% mva. Hotellrom kan kansellerast kostnadsfritt inntil 7 dagar før arrangementet. Etter denne fristen vert hotellrommet fakturert til full pris. Når konferansehotellet er fullt, har me ikkje lenger anledning til å tilby denne servicen, då må ein sjølv eventuelt finna eit anna hotell.

 

Parkering 

Parkering utandørs på hotellet sin parkeringsplass eller innandørs i hotellets garasje. Følg skilting.

OBS: det er begrensa antal parkeringsplassar, så kjør gjerne saman dersom mogeleg. 

 

Offentleg transport til hotellet

Buss: Direktebuss 50E går frå Bystasjonen eller Olav Kyrresgate. Gå av/på haldeplass Equinor/Sandslivegen, 700 meter frå hotellet. Turen tek ca. 40 minutter frå Bergen sentrum. 

Bybane: Stoppar 800 meter frå hotellet på haldeplass Equinor/Sandslivegen og går jevnlig. Turen frå Bergen sentrum tek ca. 35 minutter. Frå Flesland tek turen 5 minutt. 

 E-post signatur:

Eventvideo:

Aqkva Konferansen har i alle år hatt fokus på å være en god møteplass for ulike deler av havbruksnæringen, og har i løpet av tiden blitt en av landets største havbrukskonferanser som samler mer enn 600 bransjefolk fra hele landet.  

Under årets konferanse ønsker derfor Sølvrev, en av våre utstillere å tilby en dynamisk eventvideo på 30-40 sekunder til en ekstra gunstig pris. I pakken inngår klipp som viser stemningen fra konferansen, samt klipp fra deres stand/foredrag og en kort uttalelse fra en ansatt som oppsummerer årets Aqkva Konferanse for deres bedrift.

Dette blir samlet i en kort stemningsrapport som kan deles på sosiale medier som LinkedIn og Facebook, samt benyttes på nettsiden, i presentasjoner eller i nyhetsbrev. Dette vil vi gjøre for en totalkostnad på 12.000,- eks mva inkludert alt etterarbeid. 

 For spørsmål, ta kontakt med Terje André Helgheim på terje@solvrev.no. 

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA