Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Det vil verta utstillingsarealer like utanfor konferansesalen.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) / 10:00 (start) og varer til kl 17.00. I foajeen / vrimlearealet like utanfor konferansesalen vert det laga til utstillingar, her vil og kaffi/kaffimat verta servert i kaffipausane.   Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Me har laga til følgande variantar som utstillar/stand:

Foajeen:

2x4m stand:                  -FULLT

2x2m stand:                  -FULLT

  1. Utstillarsalen:

    1. 2x4m stand:                  -18.000,- inkl 1 deltakaravgift
    2. 2x2m stand:                  -12.000,- inkl 1 deltakaravgift
  2. Rollup - plassert i samråd med arrangør i konferansesal, utstillarsal og evt foajè
    1. Rollup, pris pr stk:           -3.000,- pr rollup
    .

 

Plassering som utstillar vert gjort etter førstemann-til-møllla-prinsippet, dei som melder seg på først får velga plass. Det vert satt fram bord og straum (230V) er tilgjengeleg . Ellers må ein ta med seg det ein treng. Salen er alminneleg belyst, men ta gjerne med egne spotlights. Ta gjerne kontakt med oss hvis spørsmål.

 Liste over utstillarar under:


 

Påmeldte utstillarar:

LInk til Ahlsell Norge her

AKVA group er tilstede i alle markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Hellas, Iran, Island, Canada, Australia og Tyrkia. Vi jobber hardt for å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder og tilbyr komplette tekniske løsninger og service både innenfor merdbasert og landbasert oppdrett.

Link til AKVAgroup her

Production of post-smolt in Aquafarm closed cage system before deployment in conventional net-pens introduces several advantages associated with fish welfare and production expenses. Neptun provides optimal conditions for recently smoltified fish, where it can thrive and grow to the desired size in a shorter timespan at reduced cost. The system has been certified according to NS 9415:2009 and Nytek, allowing for one million fish up to one kilogram.

Production of post-smolt in closed cages introduces the opportunity to systematically grow fish in a safe and sustainable manner.  The system have an integrated filtration and UV treatment system to prevent infestation and disease outbreaks, minimising associated treatment expenses.

Link til Aquafarm Equipment her

Aquastructures AS ble etablert I 2002 av tre ny-utskrevne PhD studenter fra NTH i Trondheim. De hadde en ide om å bruke sin kompetanse innenfor marinteknologi ut i mot akvakultur. Kombinert med sine datakunnskaper, laget de softwaren AquaSim et banebrytende verktøy for analyse av fleksible konstruksjoner.

Link til Aquastructures her

Blueye vil tilgjengeliggjøre havet, la oss utforske det ukjente og vakre - og farene som truer - for å øke vår glede, forståelse og kunnskap om havet i fremtiden.

Link til Blueye her

Link til Blue Ocean Technology her

BOV utvikler og produserer løsninger til oppdrettsnæringen. I vår design avdeling ,utvikler og skreddersyr vi løsninger tilpasset behov og ønsker. Med bakgrunn fra industriell plate og sveis ,behersker vi de fleste materialtyper og løsninger.

Vi implementerer elektro/pneumatikk/hydraulikk osv, der løsningene krever dette. Montasje og testing utføres via vår montasjeavdeling.

BOV kan blant annet tilby:

Senterløsninger i kar for filtrering og fiskeavtapning,spesialdesign for siler og rister, adkomstløsninger som stiger, repos, gangbaner og trapper, ventilasjon og luftbehandling-avtrekk fra tekniske sentraler, trommelfiltre ol.

Link til BOV her

Brødrene Dahl er en trygg og solid samarbeidspartner for norsk havbruksnæring. Vi har egne regionsansvarlige for havbruk langs hele kysten, fra Agder til Finnmark.

Med et tett samarbeid med selgere lokalt ved våre over 50 salgskontorer sørger vi for å yte den beste service til oppdrettsnæringen i Norge.

LInk til Brødrene Dahl her

LInk til Ecomerden her

FIIZK er et resultat av en konsernorganisering av selskapene Infront- X, Botngaard og SHM Enabling Technologies. Vi leverer ledende løsninger innen programvare, lukkede merder og tekniske tekstiler. Samtidig er vårt overordnede mål gjennom kontinuerlig teknologiutvikling å løse vekstutfordringer for oppdrettsindustrien.

Link til FiiZk her

HavExpo er arrangør av den nye havbruks- og fiskerimessa i Bergen i mai 2020.

Link til HavExpo her

Hesbynett – bredbåndsspesialisten fra Stavanger

Siden 1995 har Hesbynett levert internettforbindelse til bedrifter og privatpersoner i hele landet. Vi leverer rimelige og lynraske bredbåndstjenester med knallgod service til bedrifter, oppdrettselskap, privatpersoner og borettslag.

Link til Hesbynett her

HighComp  leverer oppdrettskar, gangbroer og dødfiskhånderings-løsninger i kompositt.

HighComp har også produsert flere lukkede anlegg i GRP(kompositt) og påtar seg ansvar for tegning, styreberegning og produksjon av skreddersøm-løsninger.

Vi har produksjon på Vest- og Sørlandet, samt Litauen.

LInk til HighComp her

Imenco Havbruk leverer tjenester og produkter til akvakultur.

Vi er opptatt av å levere bransjeledende tjenester og produkter som er av høy kvalitet men som likevel er konkurransedyktige i markedet.

Som en del av en gruppe med selskap har vi med oss lang erfaring og sammensatt kompetanse fra mange ulike bransjer og fra et stort antall prosjekt og produkt. Disse erfaringene tar vi med oss når vi nå utvilker nye produkter til havbruksnæringen.

Link til Imenco Havbruk her

Vi tilbyr markedets beste løsning for sanntids strømmåling. En InnovaSea dopplermåler er festet til bøyen og gir mulighet til å måle strøm i tre eller flere dyp. Våre realtime løsninger for miljømåliner i merd har vært best i klassen de siste ti årene.

Link til Innovasea her

KROHNE har laget løsninger for måleteknikk siden 1921 og er din globale

partner innen prosessautomasjon. En komplett produktportefølje kombinert

med lang erfaring setter oss i stand til å gi deg en riktig løsning for ditt anlegg.

Med lokalt lager og instrumentverksted har vi nødvendig kapasitet til å yte

servicen du trenger. Vi bistår med idriftsettelse, feilsøking, ombygging , verifisering

og ettersyn. Vi leverer til alle bransjer, og havbruk er et vesentlig marked for oss.

 

Link til Krohne her

Link til Marine Construction her

Maritechs styrke er en unik blanding av ekspertise innen både sjømat og teknologi. Selskapet utvikler innovative programvareløsninger som er spesialdesignet for sjømatindustrien, og er en ledende leverandør av programvare til sjømatindustrien. Vi gjør det mulig å kontrollere og spore sjømat fra fangst til marked.

Link til Maritech her

​Vi er litt spesielle innen visualisering. Da vi har teknisk forståelse og bakgrunn. Tenk på tiden det sparer deg. Vi er gode på idé og marked. Også.

 

Link til Nagelld her

Du sitter kanskje med flere forskjellige systemer som enten er for generelle, eller uforståelig å bruke. Naviaq gir deg ett system med oversikt over alle arbeidsoperasjoner og mange arbeidstimer spart.

Link til Naviaq her

Norwegian Weather Protection AS (NWP) utvikler, designer og produserer kvalitetsprodukter i tekniske tekstiler og membrander. Vi setter kunden i sentrum, og vi leverer til havbruk, industri, bygg og anlegg. Vi har over 30 års erfaring, og vi har høy kompetanse innen skreddersøm og masseproduksjon.

Link til NWP her

ProAqua AS er leverandør til havbruksnæringen og satser for å alltid kunne være gode på innovasjon, utvikling, kunnskap, kapasitet og pris

LInk til ProAqua her

Saltimport ble etablert i 1915 av flere store sildesaltere på Vestlandet for å importere salt, hovedsakelig til eget forbruk. I årene etter 1915 vokste selskapet - og markedet, både i volum og produktbredde er i dag en av landets ledende saltimportører. Saltet importeres hovedsakelig fra Middelhavsområdet og land på kontinentet.

Vi leverer salt og saltrelaterte produkter til mange ulike industrier, blant annet veivedlikehold, fiskeri, næringsmiddelindustrien, landbruk og offshorebransjen.
Saltimport AS er en landsdekkende og effektiv importør av salt og saltrelaterte produkter med terminaler og lagre langs hele norskekysten.

 

Link til Saltimport her

ScaleAQ er et resultat av 40 års erfaring og består av Steinsvik, Aqualine og Aqua Optima. 

Med vår erfaring og unike portefølje av produkter og tjenester, tar vi sikte på å være verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk.

Link til ScaleAQ her

Schneider Electric er en ledende global leverandør av komplette og digitale løsninger for å automatisere og effektivisere både prosesser og energidistribusjon i bygg, industri, datasentre og infrastruktur. Vannrensing, akvakultur, maritim industri, matvareproduksjon og metall-/gruveindustrien er fokusområder i Norge.

Verdikjeden i akvakultur kan dra nytte av Schneider Electrics løsninger for å oppnå bedre fiskehelse, økt produktivitet, bedre kontroll over vedlikeholdskostnader og bedre involvering av de ansatte, med økt konkurranseevne og bærekraft som sluttresultat. Vi samarbeider med et bredt spekter av partnere som til sammen gir god geografisk dekning. Schneider Electric er medlem i NCE Aquacluster.

Link til Schneider Electric her

Sulzer er en av verdens største leverandører av pumper og omrørere.

Våre produkter kjennetegnes av høykvalitet og innovasjon. Pumper leveres i flere materialkvaliteter, inkludert sjøvannsbestandig Duplex stål.

Link til Sulzer her

 Sjømatnæringen er viktig for Norge, og Sweco har i mange år bidratt med vår kompetanse på feltet. Våre eksperter har bred og tverrfaglig kompetanse, og sørger for at næringen kan planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde anleggene sine på en bærekraftig måte. Dette betyr at vi alltid tar hensyn til økonomi, miljø, fisk og mennesker i prosjektene vi jobber med.

Sweco Norge har snart 1700 ansatte fordelt på 26 kontorer i hele landet. For oss er lokalkunnskap viktig og vårt mål er å være tett på kunden og det lokale markedet de operer i.Vår flerfaglige ekspertise gjør at vi kan bidra i prosjekter fra idefasen til sluttproduktet er klart. Vi bistår i reguleringsarbeid, i skissestadiet og prosjekteringsfasen - og helt frem til bygget skal driftes og vedlikeholdes.

Link til Sweco her

TESS har mer enn 60 servicesenter langs hele kysten til din disposisjon som kjenner behovene og kravene til havbruksnæringen. Nærhet til kunden, kvalitet, kompetanse, kapasitet og service er noen av våre nøkkelord. Produkter, tjenester, service og oppfølging fra oss gir deg og din bedrift økt oppetid.

Link til Tess Vest her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego