Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Det vil verta utstillingsarealer like utanfor konferansesalen.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) / 10:00 (start) og varer til kl 17.00. I foajeen / vrimlearealet like utanfor konferansesalen vert det laga til utstillingar, her vil og kaffi/kaffimat verta servert i kaffipausane.   Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Me har laga til følgande variantar som utstillar/stand:

Foajeen:

2x4m stand:                  -25.000,- inkl 1 deltakaravgift

2x2m stand:                  -15.000,- inkl 1 deltakaravgift

  1. Utstillarsalen:

    1. 2x4m stand:                  -18.000,- inkl 1 deltakaravgift
    2. 2x2m stand:                  -10.000,- inkl 1 deltakaravgift
  2. Rollup - plassert i samråd med arrangør i konferansesal, utstillarsal og evt foajè
    1. Rollup, pris pr stk:           -3.000,- pr rollup
    .

 

Plassering som utstillar vert gjort etter førstemann-til-møllla-prinsippet, dei som melder seg på først får velga plass. Det vert satt fram bord og straum (230V) er tilgjengeleg . Ellers må ein ta med seg det ein treng. Salen er alminneleg belyst, men ta gjerne med egne spotlights. Ta gjerne kontakt med oss hvis spørsmål.

 Liste over utstillarar under:


 

Påmeldte utstillarar:

LInk til Ahlsell Norge her

AKVA group er tilstede i alle markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Hellas, Iran, Island, Canada, Australia og Tyrkia. Vi jobber hardt for å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder og tilbyr komplette tekniske løsninger og service både innenfor merdbasert og landbasert oppdrett.

Link til AKVAgroup her

Production of post-smolt in Aquafarm closed cage system before deployment in conventional net-pens introduces several advantages associated with fish welfare and production expenses. Neptun provides optimal conditions for recently smoltified fish, where it can thrive and grow to the desired size in a shorter timespan at reduced cost. The system has been certified according to NS 9415:2009 and Nytek, allowing for one million fish up to one kilogram.

Production of post-smolt in closed cages introduces the opportunity to systematically grow fish in a safe and sustainable manner.  The system have an integrated filtration and UV treatment system to prevent infestation and disease outbreaks, minimising associated treatment expenses.

Link til Aquafarm Equipment her

Link til Blue Ocean Technology her

BOV utvikler og produserer løsninger til oppdrettsnæringen. I vår design avdeling ,utvikler og skreddersyr vi løsninger tilpasset behov og ønsker. Med bakgrunn fra industriell plate og sveis ,behersker vi de fleste materialtyper og løsninger.

Vi implementerer elektro/pneumatikk/hydraulikk osv, der løsningene krever dette. Montasje og testing utføres via vår montasjeavdeling.

BOV kan blant annet tilby:

Senterløsninger i kar for filtrering og fiskeavtapning,spesialdesign for siler og rister, adkomstløsninger som stiger, repos, gangbaner og trapper, ventilasjon og luftbehandling-avtrekk fra tekniske sentraler, trommelfiltre ol.

Link til BOV her

LInk til Ecomerden her

HavExpo skal arrangere den nye havbruks- og fiskerimessa i Bergen i mai 2020.

Link til HavExpo her

Hesbynett – bredbåndsspesialisten fra Stavanger

Siden 1995 har Hesbynett levert internettforbindelse til bedrifter og privatpersoner i hele landet. Vi leverer rimelige og lynraske bredbåndstjenester med knallgod service til bedrifter, oppdrettselskap, privatpersoner og borettslag.

Link til Hesbynett her

Imenco Havbruk leverer tjenester og produkter til akvakultur.

Vi er opptatt av å levere bransjeledende tjenester og produkter som er av høy kvalitet men som likevel er konkurransedyktige i markedet.

Som en del av en gruppe med selskap har vi med oss lang erfaring og sammensatt kompetanse fra mange ulike bransjer og fra et stort antall prosjekt og produkt. Disse erfaringene tar vi med oss når vi nå utvilker nye produkter til havbruksnæringen.

Link til Imenco Havbruk her

KROHNE har laget løsninger for måleteknikk siden 1921 og er din globale

partner innen prosessautomasjon. En komplett produktportefølje kombinert

med lang erfaring setter oss i stand til å gi deg en riktig løsning for ditt anlegg.

Med lokalt lager og instrumentverksted har vi nødvendig kapasitet til å yte

servicen du trenger. Vi bistår med idriftsettelse, feilsøking, ombygging , verifisering

og ettersyn. Vi leverer til alle bransjer, og havbruk er et vesentlig marked for oss.

 

Link til Krohne her

Link til Marine Construction her

​Vi er litt spesielle innen visualisering. Da vi har teknisk forståelse og bakgrunn. Tenk på tiden det sparer deg. Vi er gode på idé og marked. Også.

 

Link til Nagelld her

Du sitter kanskje med flere forskjellige systemer som enten er for generelle, eller uforståelig å bruke. Naviaq gir deg ett system med oversikt over alle arbeidsoperasjoner og mange arbeidstimer spart.

Link til Naviaq her

Link til NWP her

ProAqua AS er leverandør til havbruksnæringen og satser for å alltid kunne være gode på innovasjon, utvikling, kunnskap, kapasitet og pris

LInk til ProAqua her

Saltimport ble etablert i 1915 av flere store sildesaltere på Vestlandet for å importere salt, hovedsakelig til eget forbruk. I årene etter 1915 vokste selskapet - og markedet, både i volum og produktbredde er i dag en av landets ledende saltimportører. Saltet importeres hovedsakelig fra Middelhavsområdet og land på kontinentet.

Vi leverer salt og saltrelaterte produkter til mange ulike industrier, blant annet veivedlikehold, fiskeri, næringsmiddelindustrien, landbruk og offshorebransjen.
Saltimport AS er en landsdekkende og effektiv importør av salt og saltrelaterte produkter med terminaler og lagre langs hele norskekysten.

 

Link til Saltimport her

Link til Sulzer her

 

Link til Sweco her

TESS har mer enn 60 servicesenter langs hele kysten til din disposisjon som kjenner behovene og kravene til havbruksnæringen. Nærhet til kunden, kvalitet, kompetanse, kapasitet og service er noen av våre nøkkelord. Produkter, tjenester, service og oppfølging fra oss gir deg og din bedrift økt oppetid.

Link til Tess Vest her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA

Nettløysing levert av Digitalbyrået Arego